DOSTAVA I ISPORUKA

Dostava se vrši putem našeg partnera GLS-a.

OPCIJE

Dostava na vrata – GLS dostavnom službom u roku 24 sata. Izuzetak je dostava na otoke.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

UVJETI DOSTAVE I PREUZIMANJA PAKETA

Za narudžbe i uplate zaprimljene od ponedjeljka do petka do 13:00 h dostava je u roku 24 sata, odnosno sljedeći radni dan.

Za narudžbe i uplate zaprimljene u petak iza 13:00 h, subotu i nedjelju šaljemo u ponedjeljak te je dostava sljedeći radni dan..

Za narudžbe i uplate zaprimljene tijekom praznika i blagdana obrađujemo prvi sljedeći radni dan.

Ukoliko želite dostavu na određeni dan , prilikom narudžbe imate mogućnost biranja datuma dostave. Obavezno ga navedite, ukoliko isto ne učinite dostava će biti izvršena prema gore navedenom rasporedu.

DOSTAVA NA VRATA

Dostava se vrši radnim danom od 08-20 h. Prije dostave pošiljke GLS će Vas kontaktirati radi dogovora oko preuzimanja.

VRIJEME DOSTAVE

Okvirno vrijeme dostave: 24 sata.

Budući da vrijeme dostave ovisi o rasporedu dostavne službe nismo u mogućnosti utjecati na točno vrijeme dostave, ali ukoliko nam navedete u napomeni prilikom narudžbe u koje doba dana (prijepodne/poslijepodne) bi Vam dostava najviše odgovarala, napomenu ćemo staviti na paket za dostavljača.

NAPOMENE

Dostava na otoke vrši se nekoliko puta tjedno, točan raspored možete pogledati u tablici ispod.

OTOK PON UTO SRI ČET PET
*na otoke koji nisu navedeni u gornjoj tablici dostava se vrši putem Hrvatske Pošte
**ako se dostava vrši putem Hrvatske Pošte plaćanje pouzećem nije moguće
Krk X X X X X
Cres X X X X
Lošinj X X X X
Rab X X X
Murter X X X X X
Korčula X X X X X
Pelješac X X X X X
Vir X X X X X
Pag X X X X X
Hvar X X X X X
Brač X X X X X
Vis X X
Pašman X X
Ugljan X X

Ukoliko želite isključivo Vi osobno primiti paket, možemo ga poslati s napomenom “uručiti osobno primatelju”. Molimo da nam to navedete u napomeni prilikom naručivanja. S obzirom da GLS dostavlja na adresu koju ste naveli u formularu za narudžbu, ukoliko je na zgradi ili kući navedeno drugo prezime od onog kojeg ste upisali u narudžbi molimo Vas da ga navedete u napomeni kako bi Vas dostavna služba mogla pronaći.

SMS obavijest i praćenje pošiljke

Kada prilikom narudžbe stavite mobilni broj telefona dobit ćete od GLS-a SMS sa detaljima o dostavi pošiljke kao dodatna pogodnost prilikom kupnje na našoj web trgovini, te SMS-om dogovoriti dostavu.

Ukoliko niste bili na adresi kada je dostavljač pokušao isporuku, ostavit će Vam Obavijest o dospijeću pošiljke na kojoj je naznačen broj pošiljke i broj telefona službe za korisnike. Pošiljka će biti vraćena u regionalni sabirni centar. Sve što Vi trebate je javiti se službi za korisnike i dogovoriti novo vrijeme dostave.

IZJAVA O SLANJU PAKETA I DOSTAVI

Dostava se vrši po rasporedu dostavne službe kojom se šalje pošiljka, te će djelatnici poklon.hr-a uložiti sve moguće napore kako bi se slanje paketa izvršilo sukladno rasporedu, te tvrtka HG COMMERCIO d.o.o. ne može biti odgovorna zbog kašnjenja u dostavi prouzrokovanih od strane dostavne službe ili “više sile”.